SVZ-Haarlem
Stichting Volkszwemfeest

 

Hoe verloopt de aanmelding

Aanmelden kan via de site (zie aanmelden) bij het tafeltje of via ons informatienummer 0639346027.

Kinderen
Kinderen komen op een wachtlijst per zwemuur (de wachtlijst voor het 2de uur is kleiner)

Oproepen vanaf 5 jaar voor het watervrij bad
Als u een kind aanmeldt, meld dan gelijk al uw kinderen aan die mogelijk voor zwemles bij ons in aanmerking komen. Dit voorkomt teleurstellingen. Meerdere kinderen van één gezin stromen namelijk niet automatisch in als ze 5 geworden zijn. Instroming hangt af van de plaats op de wachtlijst.
Hoe eerder u uw kind aanmeldt hoe sneller deze na zijn of haar 5e verjaardag zal worden opgeroepen.

Oproepen van kinderen met zwemervaring is afhankelijk van plaats in de diverse andere groepen.
Indien er plaats is wordt uw kind opgeroepen voor een proefles. Tijdens deze les zal door de technische commissie beoordeeld worden in welke groep uw kind het beste op zijn of haar plaats is. Dit zal met u besproken worden.
Daarna kan dan een definitieve inschrijving plaatsvinden.

Tevens willen wij u vragen uw persoonlijke gegevens up to date te houden door wijzigingen te melden aan het tafeltje of via onze website. Als een adres, een e-mail adres of een telefoonnummer wijzigt, laat het ons weten zodat wij u kunnen bereiken als uw kind op de wachtlijst staat en aan de beurt is of als een zwemles niet doorgaat.

Volwassenen
Voor het volwassenen uur hebben we op het ogenblik een wachtlijst. Dus na inschrijving kan het even duren voor u wordt opgeroepen. Op dat moment vindt er een proefles plaats en kunt u definitief worden ingeschreven.