Even voorstellen: Voorzitter Eric

Ik ben Eric en geef ruim 40 jaar zwemles bij SVZ. Elke week met veel plezier leer ik de kinderen en volwassen de kneepjes van het zwemmen. Dat gaat altijd gepaard met een lach. De mix van de fijne sfeer en goed leren zwemmen is de basis bij onze club. Ik hoop dat nog erg lang te kunnen doen!

Naast mijn rol aan het bad, ben ik ook alweer ruim 25 jaar voorzitter van de club. Onze vrijwilligers zijn de basis van de club, zonder hun inspanningen zijn we nergens. Ook daar zorg ik voor een goede, professionele sfeer. Zo houden we talenten bij de club die we het lesgeven bijbrengen. Ook prachtig om te zien, wanneer oudgedienden terugkeren om weer les te komen geven. Dat zegt heel veel over de sfeer die er bij onze zwemclub is.

En op 17 augustus is Eric zelfs verkozen tot Medewerker van het jaar 2020!