Onze leden zijn weer welkom in het 3ᵉ uur!

Met veel plezier kunnen we melden dat u weer van harte welkom bent in het 3ᵉ zwemuur bij SVZ Haarlem.

Het doet ons allemaal goed u weer veilig te mogen ontvangen in het Boerhaavebad! De officiële versoepelingen in de maatregelen maken dit ook weer mogelijk voor onze volwassen leden. Hieronder beantwoorden wij nog eventuele vragen over het hoe en wat rondom deze heropening. Wij vragen u vriendelijk om de vragen rondom de heropening door te lezen.

Alle vrijwilligers staan te (water-) trappelen om u weer te kunnen ontvangen bij het trimzwemmen of het geven van zwemles.

Wij zien u toch ook weer verschijnen?

Met vriendelijke groeten,
het bestuur van SVZ Haarlem

Veelgestelde vragen

Van hoe laat tot hoe laat is het zwemuur voor volwassenen?

– U bent welkom in de zwemzaal om 19:35uur. U kunt dan zelfstandig even van het bad gebruik maken. De zwemles begint 19:45 uur tot circa 20:25uur.

Welke beperkingen gelden er nog vanaf 7 juni?

-Vóór en na de les maakt iedereen nog gebruik van een mondkapje.

-Er mogen maximaal 50 zwemmers in en rond het bad zijn.

-Altijd 1,5 meter afstand van elkaar houden in en rond het bad, tenzij je een activiteit moet doen waarbij dit echt onmogelijk is. Zodra die activiteit voorbij is moet de afstand weer in acht genomen worden.

-Alle zwemonderwijzer geven zoveel mogelijk vanaf de kant les.
Hier wordt zo kort mogelijk van afgeweken.

Hoe zit het met omkleden?

-Bij het betreden van het bad kleed u zich uit bij de plekken bij het bad waar u zwemt. U heeft uw badkleding al aan onder uw kleding.
-Na de les kunt u zeer waarschijnlijk weer gebruik maken van de douches. U kunt zich omkleden in de algemene kleedruimten of in een individueel kleedhokje.

Mag er weer gedoucht worden?

Zeer waarschijnlijk mag er weer van het zwembad gebruik worden gemaakt van de douches. Gebruik deze kort, zodat iedereen die dit wenst in de gelegenheid komt.