SVZ-Haarlem
Stichting Volkszwemfeest

 

Vacature medewerker

Vacature Zwembadmedewerker.

Zoals u al op deze website heeft kunnen opmerken houden wij ons bezig met het geven van zwemles vanaf het A-diploma t/m Zwemvaardigheid 3 in het Boerhaavebad te Haarlem.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die les wil geven aan kinderen van 5 tot 12 jaar. Ben je enthousiast en tenminste in het bezit van het zwem ABC of meer, en heb je enige ervaring in het lesgeven, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingedeeld. In eerste instantie samen met een ervaren zwemcollega. Je wordt begeleid en krijgt waar nodig hulp. Later als je daar aan toe bent volgt meer zelfstandigheid.

Bij SVZ vinden we ook gezelligheid belangrijk. Tussen het 2e en 3e uur is er gelegenheid bij te praten onder het genot van frisdrank, koffie of thee.

Indien je meer informatie wenst neem dan contact op met ons informatienummer 0639346027 of kom eens langs op de maandagavond tussen 18.00 en 20.00 uur om de sfeer te proeven en te overleggen met de leden van de technische commissie Ivette Jong en/of Frans Maijs. In overleg zullen zij dan vervolg afspraken maken.

Namens  SVZ,

Frans Maijs
Uurleider